16 Aug 2010
WEBMASTER

Meerkerk 2010

Omdat na de wedstrijd in Lochem de Greenstar geen schade had en alles er nog goed uitzag, hoefden we de trekker alleen nog maar te controleren voor de wedstrijd in Meerkerk.Vrijdagavond hebben we de Greenstar geladen, zodat we zaterdamorgen op tijd naar Meerkerk konden vertrekken.
Dat het in onze klasse spannend is blijkt wel. De top 3 zit met 14 punten verschil bij elkaar en ieder kon nog kampioen worden.
Het was voor ons een thuiswedstrijd. Omdat we kans hadden dat de Greenstar kampioen werd, waren er velen familieleden, vrienden en bekenden in Meerkerk aanwezig.
De Greenstar had de proeftrek, dus werd er op tijd gewogen, zodat alles op tijd klaar stond.
Nadat de 4.5 ton sport was afgelopen en een klein probleem met de sleepwagen was opgelost kon de 3.5 ton supersport beginnen.
Zoals gezegd had de Greenstar de proeftrek en haalde Wilco een FP. Er werd besloten dat de sleepwagen zo bleef staan.
Nu was het wachten, want de nummers 2 en 3 van de competitie Bassie en Smoking Granny moesten als laatste aanhaken.
Na de run van Wilco waren er verschillende trekkers die geen FP haalde en was Thunderous Power de eerste die de 100 meter wel haalde al snel gevolgd door Bassie.
Er waren dus 3 FP, dus was het al zeker dat de Greenstar in de competitie niet meer ingehaald kon worden en dus kampioen 3.5 ton supersport 2010 zou worden.
In de finale moest de Greenstar als eerste aanhaken en haalde Wilco met een geweldige run 90.41 meter goed voor uiteindelijk de eerste plaats gevolgd door Thunderous Power op 2 en Bassie op de 3de plek.
Door de 3de plek van Bassie waren ze zeker van de 2de plaats in de competitie.
Omdat Smoking Granny de 8ste plaats haalde en de Great Experience 4de zijn ze in de competitie als 3de geeindigd voor de Smoking Granny.
Na een jaar van heel veel sleutelen zijn we erg blij dat we eerste zijn geworden in de competitie 3.5 ton supersport.
Dit jaar hebben we 8 keer op het podium gestaan wat betreft de competitie wedstrijden. Op allebei de thuiswedstrijden, Erichem en Meerkerk, zijn we eerste geworden.Wat natuurlijk altijd erg leuk is.
Het jaar 2010 was voor ons een top jaar.

Hier de eerste run en finale run met dank aan Johan Tippe 
http://www.youtube.com/watch?v=MWdg3LJQPbU    

http://www.youtube.com/watch?v=0_ipk274M1U

De foto,s van meerkerk met dank aan Jan Bakker en Cor Weijers.
http://www.mijnalbum.nl/Album=3KWDB8QS

Zaterdag 21 aug. hopen we bij de euro-challenge in Lengerich (D) te zijn.

Greenstarteam

14 Aug 2010
WEBMASTER

Meerkerk 2010

Greenstar            competitie kampioen     3.5 ton supersport 2010

 

09 Aug 2010
WEBMASTER

Lochem 2010

Nadat de Greenstar in Alphen in de finale uit de versnelling was gesprongen, zijn we maandag gelijk begonnen met het demonteren van de Greenstar om te kijken wat de oorzaak was.
De oorzaak werd al vrij snel gevonden en kon de Greenstar nadat er onderdelen gehaald waren weer in elkaar gezet worden.
Zaterdagmorgen is de Greenstar geladen zodat we gelijk na de middag konden vertrekken naar Lochem, waar we rond half 3 aankwamen en een mooie staanplaats kregen naast Team New Generation.
De weersvooruitzichten waren niet zo best, zeker niet in de loop van de avond en werd er dus besloten om alle klassen met floating finish te rijden.
Nadat we de prostock klasse hadden bekeken die werd gewonnen door de John Deere Turn Me Loose en een korte regen pauze hadden gehad werd er al snel omgeroepen dat de 3.5 ton supersport moest gaan wegen. 
De top 3 in de competitie staan met 9 punten verschil tussen de Greenstar en Smoking Granny dus spannend is het wel.
De proeftrek was voor Blue Belle met een afstand van 98.95 meter en besloot het over te doen.
Wilco mocht met de Greenstar als 3de aanhaken en haalde met een mooie run 99.33 meter.
Na de run van de Greenstar waren al gauw de nummers 2 en 3 Bassie en Smoking Granny aan de beurt, maar beide trekkers bleven achter de afstand van de Greenstar.
Dus in de competitie deed de Greenstar goede zaken en we staan nu 11 punten voor op Bassie en 14 punten op Smoking Granny, en zal de kampioen 2010 in Meerkerk bekend worden tussen Greenstar, Bassie of Smoking Granny.
De wedstrijd werd gewonnen door Great Experience met een afstand van 99.52. De Greenstar werd 2de gevolgd door Blue Belle die de proeftrek over deed en 96.95 haalde.
Nadat de 3.5 ton supersport was afgelopen begon het weer te regenen. Na ongeveer een uur kon de 4.5 ton supersport worden gereden. Dit werd gewonnen door Simply Green die door deze overwinning competitie kampioen is geworden.
1 Great Experience 99.52
2 Greenstar 99.33
3 Blue Belle 96.95
4 Smoking Granny 96.51
5 Thunderous Power 96.01
6 Bassie 95.82

Zaterdag 14 aug. hopen we in Meerkerk te zijn. 

Hier de run van de Greenstar met dank aan Johan Tippe.  
http://www.youtube.com/watch?v=mWKkDqhOpl8

Greenstarteam.